Løbetrøjer til DHL Stafetten i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Sønderjylland

DHL Staffetten løber afsted i august og september og besøger i denne periode bl.a. København, Aarhus, Odense, Aalborg og Sønderjylland. Hos Sportmonda har vi gjort det nemt at bestille løbetrøjer til dhl. I vælger selv hvordan trøjen skal se ud og hvad der skal på af tryk. I skal blot sende os jeres firma logo. Vi leverer typisk inden for en to ugers tid. Op til DHL har vi dog sat ekstra mandskab på for at kunne følge med den stigende efterspørgsel – og leveringstiden op til, kan derfor være væsentlig bedre. Kontakt os gerne i dag for at høre om vi kan nå at levere til jer.

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk/dhl, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Løbetrøjer til DHL – med tryk

Herunder er der to eksempler på firma løbetrøjer til DHL stafetten. Trykket der er på er blot for at vise et eksempel.

Joma Spike

løbetrøjer til dhl

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk/dhl, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Joma Elite VI

løbebluser til dhl stafetten

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk/dhl, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Bestilling af firma løbetrøjer med tryk

Ønsker i at bestille en af overstående løbetrøjer med tryk. Kontakt os da på info@sportmonda.dk og fortæl os hvor mange trøjer, hvilken farve i gerne vil have løbetrøjen i og hvis muligt, så vedhæft da gerne jeres firma logo i høj opløsning (vektor filer er dog det bedste for os). Som det kan ses i beskrivelsen, kan man ved køb af flere trøjer opnå højere rabat. Hvis i ønsker at prøve løbetrøjerne inden i køber for at sikre det perfekte fit, så skriv til os og hør nærmere.

I kan se meget mere på vores hovedsite: sportmonda.dk/dhl

Depechen til DHL stafet

Depechen, som man afleverer fra løber til løber, er en engangsdepeche som man får sammen med sine startnumre når man bestiller til DHL.

Depechen er ret stykke pap/karton, som rulles sammen og bruges til at aflevere til næste løber. Inde i selve depechen er der en chip, som registrere ens tid. På den måde kan man både få sin personlige tid og hele holdets tid.

I Spartas app, som kan downloades til både iOS og Android kan man følge holdet og se hvordan det hele forløber.